CELEBRU MEDIC PITEȘTEAN – ACUZE GRAVE DE ÎNCĂLCAREA LEGII! AFLĂ DESPRE CINE ESTE VORBA!

0

Doctorița Mioara Pavelescu (fostă Moțoc) a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune și delapidare în două dosare într-o singură săptămână! În primul dosar, aceasta este acuzată că a comandat de la un distribuitor de medicamente produse de aproximativ trei milioane lei, deși nu avea niciun ban în cont, dar și pentru faptul că și-a însușit aproape aceeași sumă din conturile Clinicii Moțoc pe care o administra în acea perioadă. În a doua speță, un fost partener de afaceri o acuză că a împrumutat-o cu cu sume semnificative, pe care, ulterior, nu i le-ar fi înapoiat. Ambele dosare urmează să fie judecate pe fond.

„Fapta inculpatei P. M., care, în perioada 19.12.2014-27.11.2015, în baza aceleași rezoluții infracționale și prin acte repetate, l-a indus în eroare pe numitul D. M, reprezentant al SC S.Z.T. SRL și SC C. I. SRL, pentru a-i livra mai multe produse medicamentoase, prin prezentarea ca neadevărată a faptului mincinos că în conturile societății administrate există disponibil bănesc la momentul în care a emis biletele la ordin către SC S.Z.T. SRL, fără de care nu ar fi fost livrate mărfurile respective și creând un prejudiciu în dauna societăților menționate anterior în cuantum de 3.005.917,31 lei, întrunește elemente constitutive ale infracțiunii de înșelăciune, în formă continuată”.

Procurorii argeșeni mai susțin că: „Totodată, fapta inculpatei, care, în calitate de administrator al societății comerciale Andreea Motoc SRL, în perioada 01.01.2014-24.06.2016, în baza aceleași rezoluții infracționale și prin acte repetate și-a însușit în interes personal suma de 2.716.516,84 lei, care reprezintă încasările societății, întrunește elemente constitutive ale infracțiunii de delapidare, în formă continuată”, se arată în rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, potrivit Atitudine de Argeș.

Amintim că Mioara Pavelescu a mai fost trimisă în judecată într-un alt dosar penal, în 2021, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals în formă continuată, participaţie improprie la fals intelectual. Dosarul a fost înregistrat în ianuarie 2021 la Judecătoria Pitești, iar în cauză s-a constituit parte civilă Unicredit Bank SA.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata