Centrul de Transfuzii Pitești asaltat de donatori. Motivul? Mai mulți bani!

0

Numărul de donatori de sânge  a crescut substanțial și la Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești, fiind posibilă introducerea unui sistem de programare dacă oferta de a da sânge va crește în continuare  la acest centru. Afluența neobișnuită de donatori este explicată de creșterea valorii tichetelor care acum sunt 280 lei fiecare. Tocmai de aceea, mai multe centre din șară au anunțat că vor întocmi liste de așteptare. Decizia a fost luată din cauza numărului mare de donatori din ultimele zile, în condițiile în care valoarea tichetelor a crescut de la 67 la 280 de lei.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

De exemplu, persoanele care doresc să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină București vor avea nevoie de programare începând de luni, 15 ianuarie. Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești și cel de la Iași au anunțat deja decizia de restricționare a numărului de donatori de sânge admiși zilnic, în contextul unui număr foarte mare de prezentări, stabilind criterii legate de vechimea ca donator. Diverse restricții au fost aplicate și la Craiova, Constanța și Cluj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata