CEZ Vânzare îşi redeschide Centrul de Relaţii cu Clienţii de la Câmpulung

Luni, 18 mai 2020, activitatea Centrelor de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare va fi reluată cu respectarea unor reguli stricte de siguranţă şi protecţie.

CEZ Vânzare îşi redeschide Centrele de Relaţii cu Clienţii, stabilind un program redus şi un set strict de reguli de funcţionare. Canalele online ale furnizorului de energie electrică şi gaze naturale rămân în continuare operaţionale şi simplu de folosit, din confortul de #acasă.

Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare din municipiile – reşedinţă de judeţ: Timişoara, Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina şi Târgu Jiu îşi vor relua activitatea din data de 18 mai 2020, având un program de lucru cu publicul de 6 h, de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 14:30.

Totodată, de luni, 18 mai, se vor deschide şi Centrele de Relaţii cu Clienţii din localităţile Câmpulung, Băileşti, Caracal, Roşiorii de Vede, Videle şi Drăgăşani (interval orar 08:30 – 14:30).

CRC-urile CEZ din Curtea de Argeş, Filiaşi, Bechet, Orşova, Vânju Mare, Baia de Aramă, Corabia, Călimăneşti, Horezu şi Reşiţa îşi vor relua activitatea conform programului de mai jos:

Oraş
Data
Interval orar
Curtea de Argeş
20 mai
08:30 – 14:30
Filiaşi
22 mai
Bechet
20 mai
Orşova
21 mai
Vânju Mare
22 mai
Baia de Aramă
19 mai
Corabia
20 mai
Călimăneşti
19 mai
Horezu
20 mai
Reşiţa
21 mai
Iaşi
18, respectiv 22 mai

09:00 – 12:00

Reguli de funcţionare a Centrelor de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare:

  • Angajaţii Centrelor vor purta măşti şi mănuşi de protecţie, în centre fiind instalate în prealabil geamuri de protecţie plexiglass;
  • Ocuparea ghişeelor va fi organizată astfel – un ghişeu funcţional, unul/ două ghişee libere. În Centrele de Relaţii cu Clienţii din Craiova şi Piteşti vor funcţiona concomitent 4 ghişee aflate la o distanţă de minim 2 metri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.