Chef Florin Dumitrescu: „Mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract!” Declarații expozive!

0

Șef Florin Dumitrescu a rupt tăcerea și a vorbit despre problemele pe care le are după ce, împreună cu chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu a decis să părăsească emisiunea culinară atât de iubită, pe motive de epuizare. Motivul tăcerii șefilor pare să fie niște procese intentate de avocații trustului de presă pentru nerespectarea contractului. Dar e mai mult de atât. Chef Dumitrescu și-a exprimat dezamăgirea că, după nouă ani în care a crezut că televiziunea în care a lucrat este un loc minunat și a pus suflet și pasiune, foștii angajatori i-au șters cu buretele peste noapte. „Eu, personal, vă spun sincer, timp de 9 ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mișto și mi-am dedicat acești ultimi 9 ani cu speranța că fac bine. Bă, s-a șters cu buretele tot.”

Nu știu cum să fac legătura cu toate conturile de TikTok care mă dau divorțat de familie cu situația în care ne aflăm.

„Sunt foarte multe chestii de clarificat și multe aspecte pe care nu le pot clarifica, de altfel, fără să fiu acuzat după aceea de cine știe ce. Și în condițiile în care ne aflăm acum, în condițiile în care mă aflu acum cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați – cred că nici amenințare nu pot să le numesc: cu notificările pe care le primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat… Da, e sensibilă povestea. Nu știu cum să fac legătura cu toate articolele negative din presă din ultima perioadă și cu toate conturile de TikTok care mă dau divorțat de familie și în care apar tot felul de probleme personale care nici măcar nu sunt reale, de altfel, cu situația în care ne aflăm.”

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

Eu, ca persoană, mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt!”

„Adică nici nu știu: am voie, sau nu am voie să fac acest filmuleț, să-l postez, să-l fac public? Mi se pare că e așa, într-o zonă super gri. Eu, ca persoană publică sau privată, nu contează, eu ca persoană mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios, și un pic cam greu de dus, dar ca să știți, măcar să înțelegeți situația în care trec prin acest moment: am două procese pe rol în civil, pentru, să spunem așa, interpretarea unor cauze din contract, interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui e dreptatea: de partea angajatorului, sau de partea mea.Eu personal, vă spun sincer, timp de 9 ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mișto și mi-am dedicat acești ultimi 9 ani cu speranța că fac bine. Bă, s-a șters cu buretele tot.

Eu 9 ani de zile n-am existat, din punct de vedere profesional. Și-atunci ce fac? Nu stau eu liniștit, lângă familia mea, timp pe care eu l-am pierdut efectiv departe de ei, cu compromisurile pe care le-am făcut de-a lungul vremii, compromisuri de care habar n-aveți niciunul dintre voi.

Chef Dumitrescu: „Oameni buni, aveți grijă pe cine lăsați în casa voastră și aveți grijă în ce casă intrați

La ce compromisuri am fost „supus”, să zicem, doar pentru că aveam un contract semnat. De-aia, oameni buni, aveți grijă pe cine lăsați în casa voastră și aveți grijă în ce casă intrați. Atât. M-am răcorit. Nu știu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces pe rol, cine știe? Că libertatea de exprimare se pare că e doar de-o anumită teapă. Nu o avem toți, și în orice caz nu o avem toți egală”, a încheiat Florin Dumitrescu, citat de Tabu.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata