Chivorchian şi „familia” în cursa pentru şefia FRF

După lansarea în campania electorală pentru funcţia de preşedinte al FRF, Gheoeghe Chivorchian a fost la Piteşti pentru a prezenta „Strategia de redresare şi relansare a fotbalului românesc” menită să-l ajute în alegerile din 5 martie. Programul lui Chivorchian cuprinde 15 puncte esenţiale. „Din experienţa acumulată în 45 de ani de fotbal, din care 26 am fost conducător, vreau să schimbăm orientarea fotbalului românesc, şi voi face acest lucru cu echipa managerială cu care vom reforma actualul sistem fotbalistic”, spunea Gheorghe Chivorchian.

Impresarii vor fi puşi la plată!

Dacă va fi ales în funcţia de preşedinte. Gheorghe Chivorchian a declarat că „vom face în aşa fel încât impresarii să plătească din banii pe care îi câştigă. Am date concrete, că impresarii încasează 30% din sumele plătite – încasate pentru transferuri. Practic impresarii sunt singurii care câştigă sume importante fără ca cei în drept, în cazul acesta, FRF, să nu primească nimic din partea lor”, mai spunea Chivorchian.

Cine vă susţine? „Familia!”

Întrebat de echipa managerială care îl susţine în această campanie electorală, Gheorghe Chivorchian a răspuns ca în memorabilui film cu „BD”: Cine mă susţine? Familia! Familia mea şi familia fotbalului românesc!”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.