Cinci femei înșelate de un „Don Juan de Bradu”! Detalii halucinante!

0

Cinci femei au rămas fără bani și cu inimile frânte din cauza unui bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Bradu. Don Juan-ul argeșean își racola victimele pe internet, le făcea să se îndrăgostească de el, iar ulterior, sub diferite pretexte, le cerea bani pentru a-și repara una, alta în casă, pentru intervenții medicale. Bineînțeles că banii erau folosiți pentru altceva, dar când îi ieșea „șmecheria”, acesta nu mai răspundea la telefon și trecea la următoarea victimă.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – O NOUĂ LOVITURĂ! MIJLOCAȘ FRANCEZ – NOUA ACHIZIȚIE A LUI CROITORU!

Aproape un an i-a mers schema, până când, recent, după o vizită la ultima femeie pe care o făcuse să se îndrăgostească de el, nu a putut să se abțină și a furat o sumă de banii pe care victima îi ținea în casă. Femeia a făcut plângere la poliție, iar în cursul zilei de ieri bărbatul a fost identificat de oamenii legii, dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

I-a furat banii din casă

„În ziua de 08 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările în mai multe dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt, conform art. 244 și 228 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 50 de ani, din Bradu.

Din cercetări s-a reținut că, în perioada februarie 2022–ianuarie 2023, bărbatul în cauză ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate, pe fondul unor pretinse prietenii și prin prezentarea ca adevărată a unor împrejurări nereale, și ar fi obținut sau și-ar fi însușit sume de bani și bijuterii.

Ca urmare a activității infracționale, cel în cauză ar fi obținut aproximativ 10.000 de lei, 2.500 de euro și bijuterii din metale prețioase. În ziua de 08 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 09 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata