CINCI MEDICI NOI LA SPITALUL JUDEŢEAN DIN PITEȘTI! AFLĂ PE CE SECȚII!

0

CINCI MEDICI NOI LA SPITALUL JUDEŢEAN DIN PITEȘTI! AFLĂ PE CE SECȚII! Echipa ATI a SJUP s-a mărit. Vorbim despre 5 medici care, din această lună, activează la Pitești.

CITEȘTE ȘI: ACUM! TRAFIC BLOCAT! DOUĂ DUBE FĂCUTE ZOB LA INTRARE ÎN PITEȘTI!

Având în vedere complexitatea activității și a numărului de cazuri critice care se tratează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, cazuri care necesită, de multe ori, prezența unei echipe multidisciplinare, din care obligatoriu face parte și medicul de anestezie și terapie intensivă, pentru asigurarea promptitudinii actului medical, a calității acestuia, dar și pentru a preîntâmpina apariția sindromului epuizării profesionale în rândul medicilor ATI, conducerea unității a întreprins demersurile necesare pentru a mări echipa.

Astfel, Ștefan Roxana Florina și Oțeleanu Maria Alina, ambele rezidente în anul III, au început activitatea la SJUP pe data de 15 martie. Tot în luna martie a.c., alți 3 medici s-au alăturat echipei de anesteziști a SJUP: Ghiță Mariana (medic rezident anul III), Curcă Claudiu (medic rezident anul III) și Bolohan Marius Cornel (medic rezident anul V). Cei cinci rezidenți vor asigura activitatea Secției ATI, alături de echipa care activează în prezent, formată din 7 medici. Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata