Cinci tineri argeșeni-prinși de jandarmi cu droguri!

0

Cinci fapte de natură penală și 15 de natură contravențională au constatat jandarmii argeșeni în acest weekend, pe timpul desfășurării misiunilor specifice. Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din Pitești și Curtea de Argeș au fost depistați de către jandarmii argeșeni având asupra lor fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv, interzise de legislația în vigoare.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN POLIȚIE! CHESTORUL FĂTULOIU-MOARTE FULGERĂTOARE!

Pe numele celor cinci tineri, jandarmii au întocmit actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.600 lei, pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 Rep., pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar și pentru încălcări ale prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, fiind confiscată cantitatea de 2,8 mc lemn foc molid.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata