Cine este adevăratul președinte al PMP? Eugen Tomac – declarații de ultimă oră!

0

Registrul Partidelor Politice din România este doar o evidență declarativă a activității unui partid politic, a declarat Eugen Tomac, președinte PMP. Acesta a încercat să aducă lămuriri legate de cine este adevăratul lider al Partidului Mișcarea Populară și a reiterat momentul eșecului din 2020 când formațiunea politică nu a atins pragul necesar de voturi pentru a accede în Parlament, deși la conducerea acesteia se afla chiar el.

CITEȘTE ȘI: ADIO CONCERTE ȘI FESTIVALURI DIN BANI PUBLICI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! DECIZIE DE ULTIM MOMENT!

„Un partid politic funcționează în baza regulilor pe care și le-a adunat. Din păcate, partidul a intrat într-un anumit blocaj, fără ședințe, fără activitate. După eșecul alegerilor din 2020, mi-am asumat acest lucru. La alegerile locale, PMP a obținut în București 2.000 voturi. La parlamentare, am obținut 35.000 voturi. Mi-am asumat că împreună că domnul Diaconescu nu am reușit să convingem oamenii să ne de-a votul. PMP nu este în Parlament din cauza lui Tomac și Diaconescu” a declarat Tomac.

După acest eșec, Tomac a spus că a luat decizia de a face un pas în spate și de a-l lăsa pe Cristian Diaconescu la cârma partidului, dar la scurt timp s-a răzgândit și s-au organizat două congrese, deși există un proces pe rol pentru desemnarea, prin căi legale, a adevăratului președnte al PMP. „După, i-am propus domnului Diaconescu să preia partidul și să își facă o echipă. Dânsul nu a putut să respecte angajamentele. A trebuit să intervin pentru a debloca situația. Într-o manieră extrem de serioasă, am încercat să depășim acest moment. Nu am vrut să revin. În momentul de față, partidul are o echipă aleasă. Este nefiresc ca un partid politic să aibă atât de multe proceduri neclare. Registrul este evidența declarativă a activității unui partid” a declarat Tomac.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata