Cine este Andreea, copila de 15 ani care a murit subit? Familia împietrită de durere!

0

Cine este Andreea, copila de 15 ani care a murit subit! Familia împietrită de durere! Andreea, copila de 15 ani care s-a stins subit ieri, chiar sub privirile celor dragi, era un copil vessel și sănătos, fără afecțiuni medicale. Cel puțin așa susțin părinții care povestesc, dărmați de durere, că seara nu a avut nimic, s-a simțit bine. S-a jucat cu frații, au povestit, totul a fost normal.

CITEȘTE ȘI: REVOLTĂTOR! ELEV HĂRȚUIT ȘI BĂTUT DE PROFESORI ȘI COLEGI! AUTORITĂȚILE RIDICĂ DIN UMERI!

Dimineața însă a adus o tragedie în familie. Andreea s-a trezit cu o hemoragie nazală și amers repede la baie. Părinții, speriați au chemat medical de familie și ambulanța. Bunicul fetei povestește că el este singurul căruia Andreea i-ar fi mărturisit că nu se simpte bine. Când s-a întors de la baie, i-a mărturisit că a vomat sânge. Câteva minute mai târziu leșina. A fost momentul când cei dragi au dat alarma.

Andreea provenea dintr-o familie modestă, mai avea şase frați, dintre care o soră geamănă și doi frați vitregi, însă trăiau în armonie. Se înțelegeau foarte bine și nimic nu avea să prevestească o asemenea tragedie. Tatăl vitreg povestește că la începutul anului, copilei I s-a mai făcut rău într-un magazine. A leșinat. Au fost cu ea la spital și li s-a spus că este vorba despre o răceală iar medicii i-au prescris tratament.

Moartea fetei este considerată suspectă, pentru că familia spune că nu suferea de nicio afecţiune. Acum, familia din comuna vrânceană Băleşti, împietrită de durere aşteaptă răspunsul medicilor legişti.

„Aseară chiar era veselă. Nimic nu prevestea tragedia.”

„Nu a avut afecțiuni, nu a zăcut, a venit acasă, a mâncat normal și s-a pus în pat și a vomitat sânge. Noi nu bănuim nimic. La ora 9:30 a vrut să plece acasă, s-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge. La începutul anului, a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital şi a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală.

Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment.”, a mărturisit tatăl vitreg al fetei, potrivit observatornews.ro.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata