Cine este bătrânul care a omorât doi oameni și a lovit un biciclist?

0

Bătrânul care a lovit un biciclist și a omorât doi bărbați în seara de sâmbătă în comuna Albeștii de Argeș este un cunoscut afacerist argeșean. T. C. Deține de câțiva ani o pensiune pe Transfăgărășan, situată la 7 km de Lacul Vidraru si la 3 km de Cetatea Poenari.

Vă reamintim faptul că un bărbat și-a pierdut viața sâmbătă seara, iar altul a murit pe drum spre spital după ce au fost spulberați de o mașină în timp ce traversau strada neregulamentar în comuna Albeștii de Argeș. Din primele informații, se pare că un șofer de 83 ani ar fi acorșat, inițial, un biciclist în Curtea de Argeș în drum spre casă și a plecat mai departe fără să îi pese. La scurt timp, în comuna Albeștii de Argeș a lovit din plin doi bărbați care traversau strada după ce au plecat din curtea unuia dintre ei, iar în urma impactului, una dintre victime a murit pe loc, iar cea de-a doua în drum spre spital.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul nopții de ieri, acesta a fost prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Curtea de Argeș care au dispus arestul la domiciliu pentru următoarele 30 zile.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata