Cine este Doina, o tânără doctoriță găsită moartă în casă! Lacrimi și durere!

0

Cine este Doina, o tânără doctoriță găsită moartă în casă! Lacrimi și durere!

 O tânără doctoriță a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl închiriase recent. Alarma a fost data de părinții fetei au alertat autoritățile de dispariția ei, precizând că nu mai pot lua legătura ea.

CITEȘTE ȘI: MEDIC UPU PITEȘTI, STRIGĂT DE AJUTOR! „URGENȚA NU ESTE MUNCĂ LA NORMĂ! NU MAI FACEM FAȚĂ!”

Doctorița, în vârstă de 31 de ani, era din Republica Moldova, dar trăia de 10 ani la Galați împreună cu fratele mai mic. Tânăra,  absolventă de medicină se afla în Franța, în vizită la o prietenă, pentru a-și pregăti rezidențiatul. Autoritățile au mers la adresa indicate și au găsit-o pe tânără, înjunghiată. Din primele informații, se pare că aceasta a fost victima unei tâlhării.  Crima îngrozitoare s-a petrecut într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din Amiens, Franța.

Familia, prietenii și apropiații sunt șocați și au numai cuvinte de laudă la adresa fetei. Doina s-a împlicat în numeroase campanii umanitare în care a strâns fonduri pentru copii sărmani. Zeci de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online la aflarea tragediei.

  • „Doina, colega mea de banca din liceu, mai apoi colegă de facultate. Nu pot să accept această veste: atât de apăsătoare pentru toți cei care te-au cunoscut. În memorie revăd  și derulez toți acești  ani plini de amintiri: atât de dinamică, atât de fericită, atât de sociabilă”
  • „Cu siguranța, parcursul tău în această viață a avut o însemnătate deosebită pentru toți cei care te-a cunoscut, iubit și apreciat …Ai avut un rol important : cel de a lasă fericire și zâmbet pe acolo pe unde ai trecut. Amintirea ta va rămâne mereu vie, așa precum ți-a fost existența: față frumoasă , cu zâmbetul pe față, cea descurcăreață și săritoare în toate ,sufletul petrecerii și amic de nădejde. Suntem neputincioși în față à tot ce s-a întâmplat, iar trăirile sunt confuze: de la furie ,agonie,la Milă și compasiune. Iar în gândurile tuturor bântuie un singur gând :De ce ? Zbor lin ,suflet bun! Odihnește-te în pace și lumină!”
  • „Cu tristețe și compasiune, transmit sincerele mele condoleanțe în aceste momente dificile, familiei si celor apropiați. Doina va rămâne în inimile noastre că un spirit strălucitor și promițător al facultății de medicină. Înțelegem profund pierderea imensă pe care o resimte familia, iar comunitatea academică este alături de ea în aceste clipe dureroase. Rămâne să vindeci acum rănile îngerilor…”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata