Cine este magistratul care a vrut să își pună capăt zilelor? Scandalurile s-au ținut lanț de el!

0

Judecătorul Gabriel Apostol, fost șef al Secției Penale a Judecătoriei Pitești, a fost implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri cu oamenii legii, dar și cu angajații unui magazin de lângă municipiul reședință de județ.

Înainte de a se face remarcat prin abilităţile sale culinare la MasterChef, judecătorul Gabriel Apostol a intrat în atenţia presei după ce soţia sa, şi ea magistrat, l-a acuzat că a lovit-o. Mai mult, Apostol s-a bătut cu doi poliţişti pe autostrada Bucureşti – Piteşti, dar a bifat şi un scandal-monstru cu angajaţii unui magazin.

Din cauza isprăvilor sale, judecătorul a ajuns el însuşi să fie luat la întrebări de şefii săi. În urmă cu doi ani, rezultatul unei anchete interne s-a încheiat cu propunerea de revocare a acestuia din funcţia de şef al Secţiei Penale. Mai iute de picior, Apostol şi-a depus singur demisia, în speranţa că-şi va putea păstra măcar serviciul de judecător. Cu toate acestea, superiorii săi nu au considerat că această pedeapsă este suficientă, iar Gabriel a avut de dat explicații în faţa unei Comisii de Disciplină la Consiliul Superior al Magistraturii. Dar, cum, necum, acesta a rămas în domeniu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata