Cine este Miss Pitești 2023? Tânără, frumoasă, talentată! Elevă a Colegiului Brătianu!

0

Tânără, frumoasă, talentată. O elevă eminentă. Liana Stroe este câștigătoarea titlului de Miss Pitești 2023. Elevă în clasa a IX-a a prestigiosului Colegiu I.C.Brătianu, la profilul mate-info bilingv, tânăra de 16 ani atrage multe priviri datorită frumuseții debordante și talentului cu care se prezintă pe scenă.

CITEȘTE ȘI: PUBLITRANS- SCHIMBĂRI MAJORE ÎN PROGRAMUL DE FUNCȚIONARE! CĂLĂTORII, VIZAȚI DE MĂSURĂ!

Casa de Cultură a Studenților, în parteneriat cu Clubul Sportiv Starfix, Asociația Zimbrul Carpatin, Xcentric Models și Duchesse Models Agency, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a organizat, pe 22 noiembrie, concursul Miss Pitești 2023, Miss Studenția și Top Model Argeș. Concursul s-a bucurat de o participare numeroasă unde, peste 20 de tinere frumoase și talentate, s-au luptat pentru titlul de Miss.

Concurența a fost acerbă, tinerele luptându-se pentru marele premiu până în ultima clipă. Dintre toate concurentele, Liana s-a făcut remarcată. Juriul a ales-o cu unanimitate de voturi iar tânăra talentată, înaltă, frumoasă, strălucitoare, cu o ținută extrem de elegantă, a fost desemnată marea câștigătoare.

Liana Stroe: „Îmi place să mă aflu la înalțimi!”

„Sunt o fire ambițioasă și veselă. Mi-am dorit și am luptat pentru a câștiga titulatura de Miss Pitești 2023. M-am înscris la casting încrezătoare și, se pare că optimismul meu m-a ajutat. Pasiunea pentru modelling a început în urmă cu doi ani, când am văzut afișul unui casting la agenția de modeling din care fac parte și în prezent: Xcentric Models.

Iubesc modellingul, călătoriile, fitnessul, drumețiile montane și dansul. În viitor îmi doresc să devin pilot de avion, deoarece îmi place să mă aflu la înalțimi, iar cunoașterea lumii din jur, a tradițiilor și a oamenilor este o oportunitate ce vine cu această carieră.”, a declarant Liana Stroe, Miss Pitești 2023.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata