Cine este penelistul care se bate cu Gentea în alegeri? Declarații exclusive!

0

Liberalii piteșteni au un candidat pentru Primăria Pitești, a dezvăluit Răzvan Șerbănoiu, consilier local liberal în CL Pitești. Alesul local a declarat în cadrul emisiunii „Doar vorbe” că, în urma unor serii de discuții, membrii Biroului Politic Municipal al PNL Pitești au decis să susțină candidatura lui Mihai Coteț la Primăria Municipiului Pitești. Această decizie urmează să fie anunțată oficial în viitorul apropiat, a mai spus alesul local piteștean.

„Candidat la Primăria Pitești avem deja, urmează să fie anunțat și public. Eu am cerut să fie cât de curând. În general candidatul la Primăria Pitești a fost desemnat cu câteva luni înainte. Acum, eu am cerut să fie anunțat dinainte. Eu sper că va fi Mihai Coteț, dar așteptăm niște discuții interne, ca să zic așa, și se va ieși public. Nu este un secret că Mihai Coteț va fi candidatul PNL. Nu va fi domnul Gentea candidatul de la PNL. Asta garantez eu 100%. Dau scris, semnez, declar și susțin!” a declarat Răzvan Șerbănoiu.

Răzvan Șerbănoiu a declarat răspicat că el nu are de gând să susțină un alt candidat liberal pentru Primărida Pitești și că va merge umăr la umăr la umăr cu Mihai Coteț. Mai mult decât atât, consilierul local Șerbănoiu a adăugat că, dacă va fi desemnat alt candidat, el, personal, nu îl va susține.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata