Cine este polițistul argeșean arestat? Unde era șef?

0

Ionuț Alexandru C., șef de post la Secția de Poliție Rurală Cicănești, este polițistul acuzat că a luat mită pentru a pune o vorbă bună la examinatorii pentru obținerea permisului astfel încât o femeie să devină șoferiță cu acte în regulă. Potrivit surselor noastre, omul legii acuzat de luare de mită și trafic de influență a fost înaintat în grad pentru merite deosebite în 2017 cu ocazia Zilei Poliției Române.

Vă reamintim că polițistul își va petrece următoarele 30 zile în spatele gratiilor după ce a luat mită pentru a ajuta o femeie să promoveze examenul practic pentru permis. Din primele informații, omul legii a fost abordat de soțul celei care dorea să devină șoferiță, iar polițistul i-a cerut 3.000 lei pentru a interveni pe lângă examinatori pentru a fi mai îngăduitori. Bărbatul s-a conformat, i-a remis suma de bani, iar omul legii a discutat cu personalul de permise, astfel încât femeia să își primească permisul.

Totul s-a aflat în cursul zilei de ieri, când șeful de post din cadrul IPJ Argeș a fost săltat de lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Argeș care l-au adus la audieri, iar după câteva ore a fost administrat probatoriul și polițistul a fost reținut pentru 24 ore. Astăzi, bărbatul a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile, dar magistrații de la Tribunalul Argeș au decis ca omul legii să fie arestat la domiciliu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata