Cine este tânăra găsită moartă într-un sac pe câmpul de lângă autostradă! Anunțul anchetatorilor!

0

Este stare de alertă în toată țara după ce trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit sfâșiat și înfășurat într-un sac pe un câmp din apropierea Autostrăzii A1. Din primele date, cadavrul ar aparține unei femei de aproximativ 30 ani din București, care a fost dată dispărută de către familie în luna martie a acestui an.

Autoritățile au fost alertate în cursul serii de vineri, de către un tractorist, iar la fața locului s-au deplasat criminaliștii, polițiștii, jandarmii și pompierii. Imeediat, au îbnceput căutările în zona respectivă, unde au găsit mai multe resturi din trupul tinerei.
Cine este victima – prima ipoteză a anchetatorilor
Polițiștii spun că trupul aparține unei femei de aproximativ 30 de ani, din București, și bănuiesc că este vorba despre o persoană dată dispărută de familie, în luna martie. Autoritățile așteaptă acum rezultatele testelor ADN pentru a fi siguri. În acest moment, sunt căutate rudele victimei. Trupul și resturile umane au fost duse la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata