Cine sunt cei 5 bărbați morți în accidentul de pe A1! Lucrau la o cunoscută firmă din Bascov!

0

Cine sunt cei 5 bărbați morți în accidentul de pe A1! Lucrau la o cunoscută firmă din Bascov!

Cinci bărbați, muncitori din Argeș au murit în această dimineață într-un teribil accident petrecut pe Autostrada A1, în timp ce se duceau la muncă în București. Victimele accidentului sunt angajați ai unei firme de construcții din Bascov, OmniConstruct, deținută de Silviu Badea, fiul omului de afaceri Gheorghe Badea.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN BĂRBAT DE 40 ANI A MURIT ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE FĂCEA DUȘ!

Bărbații, cu vârste cuprinse între 35 și 48 ani, au murit striviți între două TIR-uri, la intrarea în București. Ei se aflau într-un microbuz care-i ducea la muncă în Băneasa. Din nefericire, aceștia nu au avut nicio șansă, echipelor de intervenție nerămânându-le decât să numere morții.

Fiind vorba despre angajați care se deplasau spre locul de muncă, cel mai probabil inspectorii de muncă se vor autosesiza și vor demara cercetări. Din nefericire, tragedia s-a produs și a îndoliat cinci familii din Argeș. Din primele cercetări făcute de poliție la fața locului reiese că vinovat de producerea cumplitului accident se face șoferul unuia dintre cele două TIR-uri implicate în accident.

Reamintim că șoferul TIR-ului care circula în spatele microbuzului cu muncitori a acroșat o mașină pe care a aruncat-o pe banda de urgență. Apoi a intrat în microbuz pe care l-a strivit de un alt TIR din fața sa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata