Cine sunt oamenii noi de pe listele PSD Argeș pentru alegerile parlamentare

0

PSD Argeș a intrat în cursa electorală cu doi oameni noi, care nu au mai făcut politică până acum. Este vorba de rectorul Universității „Constantin Brâncoveanu”, Ovidiu Puiu și liderul de sindicat Dacia, Nicolae Pavelescu.

Ovidiu Puiu deschide lista la Senat

Ovidiu Puiu este actualul rector al Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești din anul 2012.

Potrivit CV-ului, el este membru cu drepturi depline la Internaţional Association For Conservation of Natural Resource and Energy, New York, SUA; expert evaluator în cadrul ARACIS, pentru domeniul Economie şi afaceri internaţionale; este membru AROMAR; membru AGER; membru fondator al Universităţii Constantin Brâncoveanu, din Piteşti; membru în consiliul editorial al Editurii Independenţa Economică şi a fost decorat cu ordinul Meritul pentru Învăţământ în grad de ofiţer.

În acelaşi timp este şi băiatul lui Alexandru Puiu, un profesor de excepţie al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, întemeiator al Universităţii Brâncoveanu, propulsator al lui Puiu jr. în viaţa socială şi academică.

Nicolae Pavelescu – locul 2 la Camera Deputaților

Nicolae Pavelescu este liderul de sindicat Dacia. Acesta a fost timp de ani de zile omul de legătură între conducerea Uzinei Dacia și angajații colosului industrial.

În calitate de co-lider a mediat numeroase conflicte apărute între cele două părți, a negociat la sânge contractele de muncă colective, dar și măririle salariale.

Acesta a anunțat încă de la debutul alegerilor locale că va susține candidaturile PSD la Primăria Pitești și la Consiliul Județean Argeș. De această dată este el cel susținut de către conducerea PSD Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata