Circulația pe Autostradă, închisă pentru două zile! Află între ce kilometri!

0

Circulația pe Autostradă, închisă pentru două zile! Află între ce kilometri!

CNAIR informează participanții la trafic că circulația rutieră pe pasajul de pe autostrada A2, între km 10 +400 – 10+750, se va închide temporar, timp de două zile, respectiv în zilele de 05.02 și 06.02.2024, în intervalul orar 08.00 – 19.00, pentru executarea unor lucrări la rampele de acces ale infrastructurii pasajului existent pe sensul de mers Constanța – București.

 CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA POLIȚIA LOCALĂ! CONFLICT TOTAL CU PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL!

Pe perioada închiderii circulației rutiere, traficul se va desfășura pe bretelele din zona laterală a pasajului, pe câte 2 benzi de circulație pe sens, toate direcțiile de deplasare fiind asigurate prin intersecția amenajată sub pasaj.      

 Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata