Clan interlop din Câmpulung condamnat la zeci de ani de închisoare! Liderul – de negăsit!

0

Membrii clanului Boceanu din Câmpulung au fost condamnați la zeci de ani de închisoare în dosarul în care sunt acuzați că au obligat zece tinere să se prostitueze în România și în Elveția, iar liderul grupului, Lucian Boceanu a fugit din țară la scurt timp după ce a fost dată sentința. După ani de procese și anchete, primele rețineri având loc în anul 2016, magistrații de la Curtea de Apel Pitești au dat sentința definitivă, cea mai mare pedeapsă primind-o Lucian Boceanu, respectiv 12 ani și 10 luni de închisoare. Restul pedepselor variază între 9 ani și 4 luni cu executare și trei ani cu suspendare.

Tânără închiriată de la un minor de 16 ani pentru 8.000 lei

Rețeaua a fost înființată de Lucian Boceanu, iar timp de un an, între octombrie 2016 și octombrie 2017, nu mai puțin de zece fete au fost obligate să se prostitueze pe străzile din orașul Lausanne din Elveția. Tinerele erau ademenite de membrii clanului Boceanu prin metoda loverboy. Mai exact, acestea erau seduse de interlopii câmpulungeni și, sub pretextul că vor fi luate de soții, acestea acceptau să meargă în Elveția pentru a se prostitua. Odată ajunse, victimele erau bătute, amenințate pentru a-și vinde corpul. Mai mult, proxeneții le obligau să stea în ger și, de multe ori, le luau la bătaie când sumele pe care le câștigau erau prea mici.

CITEȘTE ȘI: MII DE PITEȘTENI CONDAMNAȚI SĂ STEA ÎN BEZNĂ ȘI FRIG! CEZ DOARME!

De asemenea, una dintre victime a fost „închiriată” de la un tânăr de 16 ani clanului Boceanu pentru a se prostitua. Potrivit acuzării, Florin Goceanu a primit 8.000 de lei de la Lucian Boceanu ca să-i închirieze o victimă pentru trei luni.  Tânăra a fost convinsă să se urce în avionul ce o ducea în Elveţia, după ce Gogoci a minţit-o că astfel îl ajută să-i plătească o datorie lui Boceanu, dar şi că ea va primi jumătate din banii obținuți din prostituție. Ajunsă în Lausanne, fata a reușit să fugă, după două săptămâni.

„În cauză există suspiciunea rezonabila că, în perioada octombrie 2016 – octombrie 2017, suspecții au racolat prin inducere în eroare, folosind metoda loverboy, zece tinere cu o situație materială precară, pe care le-au transportat în orașul Lausanne, Elveția, unde le-au constrâns să se prostitueze stradal chiar și în condiții de ger extrem ori atunci când aveau probleme de sănătate, supraveghindu-le activitatea de racolare a clienților. Majoritatea suspecților deveneau agresivi atunci când erau nemulțumiți de sumele de bani câștigate de către persoanele vătămate, pe care și le însușeau în cvasitotalitate, ori atunci când considerau că acestea petrec prea mult timp cu un client. Printre persoanele exploatate se află și o tânără care a fost cumpărată de trei dintre suspecți de la un suspect, care o recrutase prin metoda loverboy” susțin anchetatorii.

Ucisă cu 26 de lovituri de cuțit de un client

Mihaela Miloiu avea doar 15 ani când a fost racolată de Dafinel Boceanu, fratele și, în același timp, locotenentul lui Lucian Boceanu. Fata a fost „agățată” chiar de la poarta Liceului „Dinicu Golescu”. Nu a trecut mult, iar Dafinel i-a cerut tinerei să se prostitueze în pensiunile din Câmpulung și din împrejurimi pentru a avea, amândoi, bani pentru nevoile zilnice. Aceasta a acceptat, iar acesta a fost începutul anilor în care Mihaela și-a vândut trupul pentru a-l întreține pe Dafinel Boceanu. În 2016, membrii clanului Boceanu au fost arestați în primul dosar pentru trafic de minori și proxenetism Mihaela a fost audiată de procurori, dar nu ca victimă, ci ca martor. Ulterior, interlopii câmpulungeni au fost condamnați cu suspendare și au putut, astfel, să își continuie „afacerea”.

Condamnări între 12 ani și 10 luni de închisoare și 3 ani cu suspendare

Cea mai mare pedeapsă a primit-o Lucian Boceanu, liderului clanului, și anume 12 ani și 10 luni de închisoare. Pentru fratele său, Dafinel Boceanu, magistrații argeșeni au decis o condamnare de 9 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare. Restul pedepselor variază între 9 ani și 4 luni cu executare și 3 ani cu suspendare.

Iată toate sentințele din dosarul de trafic de minori și proxenetism al clanului Boceanu: Lucian Boceanu: 12 ani şi 10 luni de închisoare ● Dafinel Boceanu: 9 ani şi 8 luni de închisoare ● Ion Boceanu: 9 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare ● Vasile Alexandru: 4 ani şi 10 luni de închisoare ● Teofil Alexandru: 3 ani de închisoare ● Florin Gogoci: încetează procesul penal ● Cătălin Frîntu: 2 ani cu suspendare ● Fernando Boceanu: 3 ani cu suspendare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata