Clipe de groază! Zece copii au leșinat în tren, în timp ce mergeau la mare! Motivul halucinant!

0

Clipe de groază! Zece copii au leșinat în tren, în timp ce mergeau la mare! Motivul halucinant! Clipe de groază au trăit 50 de copii care au plecat în vacanță la mare, în grupă organizat. Din nefericire, la scurt timp după ce s-au urcat în tren, copiii au fost la un pas să moară. Zece dintre ei au leșinat și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. TÂNĂR CĂLCAT ÎN PICIOARE DE DOI FRAȚI LA PĂCĂNELE! TRANSPORTAT ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL!

Concret, copiii au leşinat din cauza căldurii excesive după ce instalaţia de climatizare din tren s-a defectat la scurt timp de la plecarea trenului. S-a întâmplat în timpul unei curse Bucureşti-Constanţa. Trenul a oprit de urgenţă la Feteşti, acolo unde aşteptau mai multe ambulanţe pentru a le oferi îngrijiri medicale copiilor. La gara din Constanţa, copiii au fost preluaţi de părinţii lor.

„CFR Călători informează cu privire la situația survenită în trenul IR 1589 care circulă pe ruta Brașov (plecare 13.20) – București Nord (plecare 16.02) – Constanța (sosire 18:54),  și care are în compunere vagoane cu instalație de climatizare. În urma apelului, după sosirea trenului în stația Fetești, o ambulanță a preluat pasagerul, care se află, în acest moment, la spitalul din Fetești, sub supraveghere medicală. Menționăm că această garnitură de tren a fost însoțită de un electrician de vagoane.

Conducerea CFR Călători, prin intermediul conducerii SRTFC Constanța, ține legătura, în permanență, cu personalul medical de la spitalul din Fetești. Din declarațiile personalului de tren, se pare că pasagerul care a solicitat ambulanța avea antecedente medicale.

În plus, la bordul trenurilor se află personal tehnic de intervenție. Cu toate acestea, în zilele cu temperaturi caniculare există situații în care instalațiile de climatizare din dotarea vagoanelor de călători sunt suprasolicitate și intră în regim “avarie răcire”, mai ales în condițiile unui grad de ocupare apropiat de 100% din numărul de locuri. În astfel de cazuri, instalațiile funcționează în regim de ventilație.”, se arată în comunicatul CFR Călători.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata