Cluburile și pub-urile din centrul Piteștiului – luate cu asalt de pompierii! Amenzi usturătoare!

0

Cluburile și pub-urile din centrul Piteștiului au fost verificate seara trecută de către pompieri, iar în urma controalelor au fost date nouă amenzi și nouă avertismente pentru mai multe nereguli în ceea ce privește măsurile de securitate la incendiu. De asemenea, inspecotii ISU au găsit într-un local o persoană care fuma în interior, motiv pentru care au amendat clubul cu o sancțiune usturătoare.

„Ieri seară inspectorii de prevenire ai ISU Argeș au desfășurat o serie de controale tematice inopinate și informări preventive pe linia respectării măsurilor de securitate la incendiu în spații cu aglomerări de persoane (restaurante, baruri, cluburi, pub-uri).

În urma verificărilor la 5 operatori economici din municipiul Pitești s-au constatat 18 deficiențe pentru care s-au aplicat 9 avertismente și 9 amenzi contravenționale. Cuantumul total al amenzilor este de 11500 lei, una dintre acestea fiind pentru fumatul în spații închise. Aceste acțiuni vor continua având ca scop identificarea și remedierea neregulilor și pentru asigurarea unui grad crescut de siguranță  al cetățenilor” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata