ziarobiectiv.ro

CNAS-vești bune despre analizele gratuite! Mai multe beneficii pentru români!

0

CNAS-vești bune despre analizele gratuite! Mai multe beneficii pentru români!

Vești bune! Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat recent că românii pot beneficia de încă un pachet de sănătate, beneficii la care vor avea acces pentru o prevenție mai corectă. Concret, strategia CNAS pentru sănătate începe să se alinieze la cea Europeană și să pună accesul pe prevenție, ceea ce se traduce prin mai multe beneficii oferite românilor.

CITEȘTE ȘI: CÂND VA FI ÎNMORMÂNTAT VALI, POLIȚISTUL LOCAL OMORÂT ÎN STAȚIA DE LA BRĂTIANU?

„Din acest an, pachetul de servicii medicale s-a reconfigurat un pic, punându-se mai mare accent pe prevenție. Medicul discută cu dumneavoastră despre stilul de viață, vă face recomandări. Analize medicale pe care dacă nu le-ați făcut în anul acela, aveți dreptul la ele gratuit și cel mai important, fără liste de așteptare la laboratoare.”, a declarat Cătălina Călinoiu, purtător cuvânt CNAS.

Statistica arată că 1 din 50 de români nu are acces la servicii medicale primare, adică nu primește consultații, trimiteri la analize și nici rețete compensate. Asta și pentru că, datele arată că 700 de localități din România nu au medic de familie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata