Cod galben de vreme severă și vânt puternic în Argeș! Anunțul meteorologilor!

0

Meteorologii au emis recent două avertizări Cod galben de vânt puternic pentru mai multe judeţe din ţară, printer care și județul Argeș.

Prima alertă este în vigoare în intervalul 5 ianuarie, ora 02 – 5 ianuarie, ora 14. În Carpații Orientali și local în Munții Apuseni vântul va avea intensificări, cu viteze de 60…80 km/h, iar îndeosebi în zona înaltă, rafalele vor depăși 100…120 km/h. În grupele nordice ale Carpaților Orientali va fi viscol, iar vizibilitatea se va reduce semnificativ.

Vântul se va intensifica temporar și în nordul Crișanei și în nord-vestul Transilvaniei unde se vor înregistra viteze de 55…60 km/h.

Cea de-a doua avertizare va fi în vigoare între 5 ianuarie, ora 14 și 6 ianuarie, ora 12.În intervalul menționat, la munte vântul va avea intensificări, cu viteze de 70…90 km/h, iar în zona înaltă (la peste 1700 m), rafalele vor depăși 100…120 km/h și temporar va ninge viscolit.

Local în Transilvania, temporar vor fi intensificări, cu viteze în general de 55…70 km/h. Intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, se vor semnala local și în restul teritoriului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata