COD PORTOCALIU în Argeș! SE CIRCULĂ ÎN CONDIȚII METEO NEFAVORABILE

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 – 27 septembrie, ora 03:00, județul Argeș se va afla sub incidența mai multor avertizări meterologice de COD PORTOCALIU, ce vizează instabilitate atmosferică accentuată, cu ploi abundente de până la 90 l/mp, cu intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuate, prin vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice.

Condiţiile meteo deosebite impun tuturor participanţilor la trafic să manifeste o atenție crescută în orice fel de deplasare. Astfel, polițiștii recomandă adoptarea permanență a unei conduite preventive, în special adaptarea vitezei la condiţiile meteo şi de tradfic, mărirea distanţei de siguranţă între autovehicule și respectarea tuturor regulilor de circulație.

Polițiștii rutieri argeșeni vor fi la datorie și vor acționa pe toate drumurile din județ, atât pentru respectarea recomandărilor medicale specifice acestei perioade, cât și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă prevederile normelor de circulație pe drumurile publice și altor prevederi legale.

În urma activităților desfășurate în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 215 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 65.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.