ziarobiectiv.ro

Cod portocaliu de vreme rea în Argeș! Vijelii, ninsori și ploi abundente! Află până când!

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, două atenționări meteo Cod portocaliu și Cod galben de vijelii, ninsori și ploi abundente, care vizează 15 județe ale țării printre care și Argeșul.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! TRANSPORTUL METROPOLITAN SE EXTINDE ÎNTR-O NOUĂ COMUNĂ DIN ARGEȘ!

Avertizarea meteo Cod portocaliu este valabilă în intervalul 18 ianuarie, ora 23:00 – 19 ianuarie, ora 18:00.

La altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali vor fi intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 100…110 km/h și va fi viscol, iar vizibilitatea redusă. În zilele următoare, vântul va continua să aibă unele intensificări la munte și în sud-est, iar în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații local însemnate cantitativ. În zona montană, treptat vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi precipitații mixte.

Avertizarea meteo Cod galben este valabilă în intervalul 18 ianuarie, ora 14:00 – 19 ianuarie, ora 18:00.

În zona montană și submontană a județelor Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Argeș, temporar va ploua, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații mixte și se vor acumula cantități de precipitații în general de 25…40 l/mp. La altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali și în Munții Apuseni, temporar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 80…90 km/h și va fi viscol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata