Codul Rutier se schimbă din nou! Pedepse draconice pentru șoferii care conduc beți sau drogați!

0

Codul Rutier se schimbă din nou! Pedepse draconice pentru șoferii care conduc beți sau drogați!

Codul Rutier va fi modificat din nou, parlamentarii propunând recent noi schimbări la legislația rutieră. Concret, sunt vizați șoferii băuți sau drogați care, conform noilor modificări, nu vor mai putea urca la volan cel puțin 10 ani de la data comiterii infracțiunii.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! SOȚIA ȘI NEPOȚII UNUI CUNOSCUT AFACERIST, LEGAȚI DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, ÎN PROPRIA CASĂ! JAF CA-N FILME!

Propunerile au fost anunțate chiar de premierul Marcel Ciolacu iar potrivit acestuia, noile amendamente ar urma să fie introduse în Codul Rutier în primele două săptămâni din actuala sesiune parlamentară.

„Vor fi măsuri şi pentru cei care vor conduce sub influenţa alcoolului şi sub influenţa drogurilor, măsuri drastice şi propuneri venite de la colegi ca timp de cel puţin 10 ani să nu mai ai dreptul să deţii un permis de conducere când vei depistat de către Poliţie într-o  astfel de situaţie şi chiar confiscarea autovehiculului pe care îl foloseşti în momentul infracţiunii.”, a anunţat Marcel Ciolacu.

În situația în care Codul Rutier va fi completat cu măsurile propuse, termenul privind restituirea permisului de conducere va crește până la trei ani. Totodată, este propusă  aplicarea măsurii suplimentare de confiscare obligatorie a vehiculelor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata