Colţare extensibile – soluţii pentru livinguri somptuoase

0

Trebuie să recunoști momentele când simți ca livingul a devenit monoton, şters sau lipsit de şarm sunt frecvente şi realizezi că a venit vremea să redecorezi, să aduci un aer proaspăt în încăpere.

Te-ai gândit că astfel de situații pot fi optime pentru o schimbare radicală a decorului? Că poţi crea un living cu aspect luxos, asemeni celor pe care le vezi în revistele de design interior în locuințele de vacanţă? Specialiştii în decoraţiuni interioare vin cu idei numeroase ce pot creiona un ambient perfect funcţional distins integrand colţare extensibile. Să descoperim cum alegi cele mai bune variante pentru încăperi excepţionale!

Alege colţare extensibile cu design modern

Designul este prima constantă pe care trebuie să o analizezi dacă îţi doreşti un ambient somptuos. Selectează colţare în culori deschise, realizate din catifea moale şi materiale impermeabile dacă-ţi doreşti o încăpere cu accente luxoase. Texturile fine, plăcute la atingere şi liniile moderne bine definite sunt detalii cheie care imprimă aceste caracteristici. Fie că optezi pentru colţare Chesterfield sau variante reversibile, ai certitudinea că în sufrageria ta va domni un ambient rafinat.

Mizează pe calitate

Dacă vorbim de lux şi bun gust, cu siguranță spunem calitate. Este important să acorzi maximum de atenție tuturor detaliilor, de la cele legate de aspect şi design la cele ce țin  de calitatea materialelor. Fie că vorbim de cadru din lemn, picioare metalice sau inserţii expresive toate trebuie să fie impecabile. Finisajele colţarului selectat trebuie să denote rafinament și atenție pentru detalii, aşa se creează aerul luxuriant atât de apreciat când vine vorba de case de vacanță.

Colţare extensibile – soluții pentru valorificarea spațiului

Dacă alegi colţar extensibile nu beneficiezi doar de estetică excepțională, dar cu ajutorul acestora reușești să pui în valoare spațiul din living. Multe dintre aceste nu doar că oferă spațiu generos pentru somn şi odihnă, dar vin cu lăzi de depozitare generoase ce pot păstra numeroase obiecte.

Reţine

  • Alegând  colţare extensibile, creezi un spaţiu cu design modern și aspect somptuos.
  • Colţarele de calitate sunt investiţii de durată în confort şi bunăstare personală.
  • Beneficiezi de spaţii generoase pentru depozitarea așternuturilor.

Acestea sunt doar câteva recomandări ce te pot ajuta să amenajezi locuința la fel ca o casă de vacanță sa te bucuri de o atmosfera caldă și prietenoasă.

Sursa de imagine:
Vadym Andrushchenko / Shutterstock.com

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata