Comisia de fond funciar – sufocată de numărul mare de dosare! Prefectul Perianu: „La 30 ani de la apariția primei legi, Argeșul nu stă foarte bine la acest capitol!”

0

Comisia de fond funciar este asaltată cu sute de dosare în fiecare lună, a declarat prefectul Radu Perianu în cadrul emisiunii „Doar vorbe”. Deși au trecut aproximativ 30 de ani de la prima reglementare în domeniu, comsiile locale de fondu funciar s-au mișcat foarte greu, motiv pentru care Comisia discută și semnează aproximativ 150 de titluri de proprietate pe lună.

„Am avut în vedere să iuțim problema cu fondul funciar. La 30 ani de la apariția primei legi, Argeșul nu stă foarte bine la acest capitol, lucru care nu este ok și am <<zgâlțâit>> un pic comisiile locale de fond funciar ca să își facă treaba mai cu aplecare. Eu, în calitatea mea de avocat, știam că există complete specializate ale instanțelor argeșene care judecau litigiile care au avea ca obiect problemele aceastea de fond funciar. Când am ajuns prefect și am văzut ce de treabă este la Prefectură în domeniul acesta m-am gândit că parcă ieri au fost date legile fondului funciar și acum ne apucăm să le reconstituim oamenilor. Eu speram că grosul s-a făcut în atâția ani. Cred că săptămâna aceasta avem ședință de fond funciar. Sunt cam 150 de dosare pe lună” a declarat prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata