Companie de renume angajează 400 de persoane! Ce joburi sunt disponibile?

0

Companie de renume angajează 400 de persoane! Ce joburi sunt disponibile?

O companie de renume care activează de ani buni pe piața din România a anunțat recent că vrea să angajeze 400 de români. Concret, este vorba despre gigantul Microsoft care recrutează, pe piața din România, specialiști în suport tehnic, în soluții tehnice și ingineri software. Anunțul a fost făcut de directorul subsidiarei locale, Bogdan Putinică.

CITEȘTE ȘI: DOI FRAȚI GĂSIȚI MORȚI ÎNTR-O ÎNCĂPERE! TRAGEDIE DE NEDESCRIS!

„Principalul motiv al angajărilor este potențialul economic al României. Ținta propusă este pentru business-ul existent. În Franța, dacă vrei să angajezi 400 de persoane, e mult mai greu. Ai nevoie de 5 ani pentru a atinge această cifră.”, a spus șeful Microsoft Romania.

Microsoft se numără printre cei mai doriţi angajatori din România în anul 2023, potrivit unui studiu realizat de Catalyst Solutions. Criteriile punctate de respondenți, în realizarea topului, sunt pachetul salarial oferit la angajare, beneficiile extrasalariale oferite și stabilitatea locului de muncă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata