Comuna Bradu – proiecte de 30 milioane lei finanțate prin Anghel Saligny! Anunțul primarului Stroe!

0

Două proiecte cu o valoare de peste 30 milioane lei depuse de Primăria Bradu au fost aprobate pentru finanțare prin programul Anghel Saligny, a anunțat edilul Dan Stroe. Este vorba despre „Modernizare drumuri comunale și străzi, în cadrul căruia vor fi reabilitate din temelii 14 străzi, și „Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Valea Geamăna”.

Pe lângă acestea, administrația locală continuă modernizarea comunei Bradu, edilul anunțând și finalizarea asfaltării a două străzi, respectiv strada Fântânii și strada Principală nr. 169A – 169S.

„Primăria Bradu a depus cereri de finanțare pentru 2 proiecte în cadrul Programului Anghel Saligny, și anume „Modernizare drumuri comunale și străzi” în valoare de 10.093.417,27 lei și „Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Valea Geamăna” în valoare de 20.000.000 lei.

Vestea cea bună este că ambele proiecte au fost aprobate, urmând ca în viitorul apropiat să semnăm contractele de finanțare și să organizăm procedurile de licitație în vederea atribuirii contractelor.

Proiectul „Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Valea Geamăna” presupune tubarea canalului care traversează Valea Geamăna, precum și lărgirea și amenajarea străzii cu trotuare, dar și introducerea unei noi rețele de apă și canalizare pe partea dreaptă.

Celălalt proiect, „Modernizare drumuri comunale și străzi” vizează 14 drumuri, după cum urmează: str. Busuioc; str. Crivăț; str. Gladiolei; str. Margaretei; str. Nucului; str. Aleea Busuioc; str. Gutuiului; str. Fragilor; str. Matei Gabriel; str. Violetelor; str. Rozelor; str. Frasinului; str. Mesteacănului; str. Mărgăritar.

Această reușită nu ar fi fost posibilă fără efortul susținut al echipei de proiect din cadrul Primăriei Bradu și fără sprijinul conducerii Organizației Județene a PSD Argeș, cărora vreau să le mulțumesc încă o dată și pe această cale.

De asemenea, profit de această ocazie să vă informez că au mai fost asfaltate două străzi, respectiv strada Fântânii și strada Principală nr. 169A – 169S, care face legătura între DJ659 și strada Busuioc” a anunțat edilul Dan Stroe.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata