Comuna Oarja- pregătită de sărbătoare

A reuşit să schimbe percepţia cetăţenilor săi în ceea ce priveşte standardele de performanţă  în administraţia locală. A dovedit că acolo unde există voinţă, rezultatele nu au cum să întârzie să apară. Constantin Bîlea a reuşit să demonstreze de când se află în fruntea primăriei că este omul potrivit să conducă locuitorii din Oarja pe drumul spre progres, spre statutul de comună europeană. Iar, până în momentul de faţă, rezultatele sunt pe măsură. Şi cum se apropie sărbătorile de iarnă, Constantin Bâlea a decis să le facă o surpriză plăcută orjenilor, astfel că a împodobit comuna în straie de sărbătoare.

A adus apa şi gazele în comună
De când este primar, Constantin Bâlea a reuşit să schimbe faţa comunei. Dovadă stau realizările pe care, în ciuda timpului scurt pe care l-a avut la dispoziţie, a reuşit să le ducă la bun sfârşit. A reabilitat şi modernizat toate şcolile şi grădiniţele din comună, a asfaltat mai multe drumuri comunale, a introdus reţeaua de apă şi reţeaua de gaze naturale urmând să le ducă la bun sfârşit şi să le introducă în toată comuna. De asemenea, de când este primar, Constantin Bîlea a reuşit să reabiliteze Căminul Cultural şi dispensarul din comună.

„ Nu vreau să îi dezamăgesc pe cetăţeni”
A obţinut încrederea cetăţenilor prin multă muncă şi perseverenţă, care l-au ales în fruntea comunei. În mai puţin de cinci ani, a făcut mai multe decât orice predecesor al său, schimbând încet, faţa comunei Oarja. Este primarul care  a făcut ceva pentru comună,  spre exemplu, a asfaltat drumurile.„ Încerc să nu-i dezamăgesc pe cetăţeni, mai ales că au avut încredere în mine şi m-au votat. Şi, de asemenea  încerc să fac cât mai multe lucruri pentru comună pentru a o putea ridica, într-un final, la standarde europene. Mai sunt multe lucruri de făcut, însă eu mă implic şi sper să reuşesc. Îmi doresc să las ceva în urma mea”, a afirmat Constantin Bîlea, primarul comunei Oarja.

Surprize pentru orjeni
Ambiţios, perseverent, dornic de a face cât mai multe lucruri bune pentru semenii săi, Constantin Bîlea depune eforturi susţinute pentru atragerea fondurilor pentru investiţii în comuna pe care o păstoreşte. Ca şi perspective, primarul comunei Oarja îşi doreşte să continue extinderea reţelei de apă în toată comuna, să asfalteze străzile comunale, să extindă reţeaua de gaze. De asemenea, conştient că progresul unei comunităţi stă în nivelul educaţiei, Constantin Bîlea acordă o atenţie deosebită şi învăţământului. Iar după ce a modernizat şi reabilitat toate şcolile şi grădiniţele din comună, unele dintre ele chiar în vara acestui an, înainte de începerea anului şcolar, primarul comunei Oarja îşi doreşte ca în viitorul apropiat să construiască o grădiniţă cu program prelungit. Şi pentru că ne apropiem de sărbătorile de iarnă, aşa cum i-a obişnuit pe orjeni  în fiecare an, Constantin Bâlea promite că şi anul acesta va avea surprize plăcute pentru ei. A început cu împodobirea comunei, prin a pune luminiţe peste tot. Îşi doreşte să aducă zâmbetul pe buzele copiilor din comună, iar până acum cel puţin, se pare că a reuşit.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.