Comuna Vlădești are primar nou! Despre cine este vorba!

0

Comuna Vlădești are primar nou! Despre cine este vorba!

Localitatea Vlădești are un nou primar. Anunțul a fost făcut, în urmă cu puțin timp, de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș care a anunțat că  Leonard Șerban, consilier local în comuna Vlădești a fost ales de Consiliul Local în funcția de viceprimar. Acesta urmează să preia, din această poziție, atribuțiile de primar.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA BUDEASA! A FOST GĂSIT PLUTIND PE LAC!

Reamintim faptul că, s-a ajuns în această situație după ce primarul Dică Hristu Cristian, a fost prins, în 2020, la volanul unui camion plin cu lemne. Acesta a fost judecat iar instant a decis că nu va mai putea ocupa timp de doi ani o funcție publică.

„Bravo, Leo! Localitatea Vlădești, Argeș, are primar nou! Leonard este iubitor de tradiție, este tânăr, cunoaște foarte bine problemele comunității, are experiență în administrația locală și are toate încrederea mea!

Colegul nostru, Leonard Șerban, care este consilier local în comuna Vlădești a fost ales de Consiliul Local în funcția de viceprimar. Din această poziție, Leonard urmează să preia complet atribuțiile de primar și să asigure conducerea administrației locale. Fostul edil și-a pierdut mandatul de primar.”, este mesajul transmis de Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata