Concert în aer liber al Filarmonicii Pitești și recital Nicolae Furdui Iancu- la Târgul de Sfânta Maria

Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești organizează în perioada 12.08.2018-19.08.2018 Târgul Popular „Sfânta Maria Mare”. În zona Pieței Vasile Milea vor fi amenajate standuri pentru cei care doresc să comercializeze produse tradiționale de artizanat, produse agricole și agroalimentare cu specific de sezon.

Tot în peroada târgului, în Piața Primăriei din Pitești va avea loc deja tradiționalul concert în aer liber al Filarmonicii Pitești dar și un spectacol folcloric susținut de către unul dintre cei mai îndrăgiți artiști populari ai României.

Sâmbătă, 18 august 2018, de la ora 19.00, pe scena  din Piața Primăriei va evolua marele rapsod popular Nicolae Furdui Iancu, acompaniat de grupul său folcloric. În continuare va avea loc un nou concert simfonic extraordinar intitulat Pagini simfonice de mare popularitate. Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu Oprea, are în program lucrări foarte cunoscute și iubite de public, de Mozart, Beethoven, Verdi, Brahms, Ceaikovski, Johann Strauss ș.a.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.