Concert Akcent la Euromall

Euromall Piteşti sărbătoreşte în acest weekend feminitatea, cu două zile pline de evenimente în cadrul cărora doamnele şi domnişoarele vor fi tratate ca nişte adevărate regine.

Regal muzical oferit sărbătoritelor zilei de 8 Martie

Sâmbătă, 8 Martie, centrul comercial Euromall se transformă într-o adevărată sală de spectacole, în care talentaţii copii ai Argeşului le vor oferi mamelor, bunicilor şi surorilor cadouri muzicale. Elevii Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti vor fi prezenţi începând cu ora 15.30 pe scena Euromall pentru a susţine un regal muzical. Adevăraţi virtuozi ai instrumentelor muzicale, tinerii artişti vor interpreta la pian, chitară, flaut, clarinet, vioară sau nai piese pline de dragoste şi sensibilitate, special pentru sărbătoritele acestei zile. Nu vor lipsi momentele de interpretare vocală, vocile de aur ale elevilor care învaţă la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” promiţând să impresioneze vizitatorii prezenţi sâmbătă în centrul comercial Euromall. Spectacolul oferit de tinerii artişti argeşeni va fi presărat şi de alte surprize, precum un moment de jazz şi un altul oferit de fanfara şi de frumoasele majorete ale liceului.

Descoperă cele mai noi tendinţe în modă, duminică, la Euromall!

Primăvara debutează la Euromall Piteşti cu un fashion show cu totul şi cu totul special. Duminică, 9 martie, începând cu ora 17, centrul comercial piteştean întâmpină noul anotimp cu o prezentare de modă plină de eleganţă şi culori vibrante a celor mai noi colecţii prezente pe rafturile magazinelor din Euromall. Argeşenii vor avea astfel ocazia să descopere care sunt noile tendinţe în materie de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii în sezonul primăvară-vară şi care sunt cele mai cool ţinute cu care îşi pot reînnoi garderobele profitând de sesiunile de shopping la Euromall Piteşti. Evenimentul din acest weekend va continua cu un moment inedit, pe scena Euromall, în lumina reflectoarelor, câteva perechi de mămici şi copii devenind fotomodele pentru o zi. Surprizele pentru doamne şi domnişoare se vor ţine lanţ, fiecare clientă a centrului comercial fiind întâmpinată de reprezentanţii Euromall cu trandafiri roşii, iar trei dintre ele vor fi norocoasele câştigătoare ale unor perechi de cercei superbi din gama bijuteriilor Swarovski. Drept cadou pentru clientele sale fidele, Euromall Piteşti oferă la finalul serii un concert de suflet, doamnele şi domnişoarele având ocazia să fredoneze cântece de dragoste, şi nu numai, într-un show special susţinut de Akcent.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.