Concert folk fusion „Graiu”, la Filarmonica Pitești! Află când!

0
Vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00, în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, va avea loc concertul folk fusion „Graiu”, susținut de bandul Filarmonicii Pitești, Alina Ciolcă (tamburină, voce), Mac Marian Aciobăniței (chitară electrică) și Adrian Chepa (percuție, chitară bass, Jew’s Harp).
În program: „Afro-Doina”, „Eve and Adam/John the Revelator /John on the Island”, „Coanticu lu Boșca”, „Iancu Jianu”, „Lost John”, „Nu nă dzăț patrioți”, „Wade in the water”, „C-așa giucau bătrânii”, „Stulia”, „Cântecul miresei”, „Downtown Money Waster/Ol dollar mamie”, „Batu giumaru”, „Chitu Mila”, „Preste codru-am amnaveit”,„Black Woman”, „Mi lo dorlu”, „Lucky holler/Early in the morning”, „Trandafir de pe răzor” și „Soul of a man”.
Artiștii vă propun o fuziune în sunet și în spirit între romanități orientale și moșteniri afro-americane cu un concert ce pune în oglindă muzical, stilistic și conceptual folclor în graiul afro-american de la rădăcinile muzicilor blues și jazz cu folclor vlah în graiuri din cele patru dialecte istorice românești.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.
Abonamentele sunt valabile!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata