Concert pop al bandului Filarmonicii Pitești, în Piața Primăriei

0

Al cincilea concert al stagiunii estivale 2022 va fi organizat joi, 25 august, de la ora 19.00, în Piața Primăriei Pitești.

Bandul instituției (format din pianistul Victor Buștean, clarinetistul Ionuț Tolea, chitaristul Alexandru Iordache, percuționistul Gabriel Barani) și solista Marina Arsene vor interperata pagini de mare popularitate.

În program: Sergio Mendez – Slow Hot Wind, Tristeza, A Rita, Rio, Caravan, Esperanza Spalding – Samba em Preludio, Djavan – Flor de Lis, Chick Corea – You’re everything, Coltrane – Equinox.

Marina Arsene a studiat percuție la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești și a absolvit secția de jazz a Universității Naționale de Muzică București, la momentul actual fiind studentă la master (clasa de jazz). A cântat în festivaluri din România, Olanda, Republica Modova, colaborând cu Mircea Tiberian, Ciprian Pop, Albert Tajti, Răzvan Cojanu ș.a. Concertează cu Jazzapella, primul grup de jazz acapella din țară. A colaborat cu grupul The Twisters și pianistul Mircea Tiberian în musicalul „Jazzy Tarot”. Câștigătoare a numeroase premii la festivalurile de gen, Marina Arsene a mai colaborat cu bandul Filarmonicii Pitești în stagiunea trecută.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata