Concert umanitar la Filarmonica Pitești! Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor! 

0
Concert umanitar la Filarmonica Pitești! Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!  Filarmonica Pitești organizează joi, 9 martie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, un concert simfonic cu pagini muzicale semnate de Grieg și Ceikovski. Alături de orchestra simfonică a instituției revin dirijorul Alexandru Ganea și pianistul Horia Mihail. În program: E. Grieg – „Concertul pentru pian și orchestră Nr. 1” și P.I. Ceaikovski – „Simfonia Nr. 5”.
Biletele pot fi procurate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.
Concertul are scop umanitar, pentru salvarea vieții Erikăi Andreea Duminică, de 8 ani, diagnosticată cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată la tulpina creierului. Erika este fiica lect. univ. dr. Ramona Duminică, de la Facultatea de Științe Economice și Drept de la Universitatea Pitești.
Rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan este cel care a făcut pentru prima dată anunțul. 
„Dragii mei,
Fac din nou apel la sufletul vostru.
Știu că putem ajuta. Ați mai făcut-o.
Mult, puțin, un gând bun, o rugăciune, ce, cât și cum puteți.
Un suflet de copil de doar 8 ani are nevoie de noi!
Erika Andreea Duminică, fata colegei noastre, Ramona Duminică, lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit, a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.
In acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante.
Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :
– RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona
– RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația ”cazul medical Duminică Erika Andreea”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata