Condamnat la închisoare pentru că a trucat poze cu fosta iubită și le-a pus pe net

Un băcăuan de 37 de ani ar putea merge la pușcărie pentru că a trucat mai multe poze cu fosta prietenă, a intrat în mail-ul personal și le-a distribuit cunoștințelor și colegilor de serviciu.

În fotografiile trucate, fosta sa iubită apărea în ipostaze pornografice. Potrivit ziaruldebacau.ro, Judecătoria Bacău l-a condamnat pe acesta la doi ani de închisoare pentru violarea secretului corespondenței și amenințare. În plus, trebuie să-i plătească fostei iubite și daune morale în valoare de 50.000 de lei.

Totul s-ar fi întâmplat în 2010. Femeia a reclamat la poliție faptul că i-a fost spart contul e-mail, iar când a ajuns la serviciu, unde deținea funcția de director comercial, a fost anunțată de colegi că au primit poze deochiate cu ea.

„În scopul de a o denigra, a accesat fără drept adresa de e-mail a acesteia, i-a schimbat parola de acces și a postat imagini defăimătoare pe intranetul societății unde lucrează ca director comercial”, se arată în rechizotoriu, citat de ziaruldebacau.ro.

Acesta nu ar fi la prima abatere, pe numele său fiind deschise alte dosare penale pentru incendierea a două mașini ale aceleiași tinere. De asemenea, aceasta mai spune că a primit de la fostul ei prieten și mai multe mesaje de amenințare. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.