Conducea după ce a consumat substanţe interzise!

0

 

Un bărbat din Călineşti a fost oprit de un echipaj de poliţie şi testat cu aparatul Drug Test, dovedindu-se a fi pozitiv la consumul de substanţe psihoactive.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 38 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, existând suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, iar în urma testării cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

CITEȘTE ȘI: CIRCULAȚIA PE AUTOSTRADĂ, ÎNCHISĂ PENTRU DOUĂ ZILE! AFLĂ ÎNTRE CE KILOMETRI!
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unei substanțe interzise.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unei substanțe psihoactive, conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata