Conducerea SJU Pitești – sub lupa consilierilor județeni! Manuel Tică: „Au fost multe sesizări ale cetățenilor care ne-au determinat să facem această comisie!”

0

Comisia pentru verificarea activității conducerii Spitalului Județean Argeș și-a început activitatea, a anunțat consilierul județean Manuel Tică. Înființată în urmă cu o lună la propunerea aleșilor județeni PNL, această comisie va întocmi un raport după discuțiile cu membrii din conducerea SJU Argeș despre problemele sesizate și identificate în urma auditului, iar în perioada următoare se vor căuta soluții pentru rezolvarea acestora.

„Acest proiect se referă la înființarea unei comisii care să verifice activitatea comitetului director al SJU Pitești. Au fost multe sesizări ale cetățenilor care ne-au determinat să facem această comisie. Are un termen de funcționare această comisie care se va materializa în următoarea perioadă. O să aducem un raport până pe 25 noiembrie.

Urmează ca cei invitați să prezinte normativele cu personalul medical angajat. Urmează să ne consultăm cu colegii din comitetul director și să identificăm problemele sesizate de cetățeni. Comisia nu și-a propus sancționarea cuiva ci identificarea unor probleme din cadrul Spitalului Județean Pitești care pot fi rezolvate cu ajutorul CJ Argeș” a declarat Manuel Tică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata