Conferința ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale” – un pas decisiv pentru schimbarea orașului Câmpulung

0

Câmpulungul, un oraș cu o istorie bogată și cu o importanță deosebită în istoria Țării Românești, se pregătește să intre într-o nouă etapă de dezvoltare economică și revitalizare industrială.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

În ultimii 34 de ani, orașul nu a mers în direcția sănătoasă, iar acum este momentul să schimbăm această tendință și să aducem oamenilor locuri de muncă și o viață mai bună.

Organizarea conferinței ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale”, care are loc pe 4 aprilie 2024, reprezintă o oportunitate vitală pentru a pune bazele unui plan de schimbare a Câmpulungului.

Acest eveniment va aduce împreună specialiști de marcă din domeniul economic și industrial, alături de reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri, pentru a identifica soluțiile optime pentru revitalizarea economiei locale.

Conferința va fi moderată de către Norris Marcu Măgeanu, președinte PNL Câmpulung și candidat la Primăria orașului Câmpulung și un susținător al schimbărilor pozitive.
Mulțumim tuturor invitaților care și-au confirmat participarea, contribuind cu expertiza și experiența lor la eforturile noastre comune de schimbare și dezvoltare.
În paralel cu eforturile de revitalizare a industriei, ne concentrăm și pe dezvoltarea turismului în zona Muscelului.
Organizația de Management a Destinației ( OMD) Cetatea Făuritorilor de Țară și culoarul Rucăr va reprezenta un pas major în promovarea turistică a zonei și generarea de locuri de muncă și bunăstare.
Cu măsuri adecvate și strategii bine definite, vom promova potențialul turistic al regiunii și vom atrage fluxuri importante de turiști și investiții în domeniu.
Orașul Câmpulung are o istorie îndelungată și bogată, fiind un loc care a jucat un rol esențial în formarea și evoluția țării noastre. Cu sprijinul comunității și al partenerilor noștri, vom continua să scriem împreună povestea acestui oraș, aducându-i o nouă perioadă de prosperitate și dezvoltare.

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă rugăm să urmăriți canalele noastre de comunicare oficială.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata