Consilierul primăriței Lasconi – atac la Raed Arafat și la ministrul USR-ist Voiculescu

0

Andrei Aron, consilierul personal al primăriței Lasconi a surprins cu ceva vreme în urmă cu o postare pe Facebook în care dă pur și simplu de pământ cu Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, pe care îl critică dur pentru că a medaliat două spitale argeșene pentru ultimul an de luptă cu pandemia COVID-19. În timp ce sute de medici sau personal medical au luat respectivele distincții ca pe o recunoaștere a muncii titanice prestate timp de un an, Aron susține că acest gest este o jignire la adresa medicilor. Mai pe înțelesul tuturor, Arafat a oferit distincții mai multor spitale din țară care au fost în prima linie a luptei anti-COVID, spitale în care medicii au muncit pe brânci pentru a salva vieți și a salva oameni. Remarca lui Aron, în acest context, este cel puțin nepotrivită, neavând legătură cu subiectul și întorcându-l într-un așa cum i-a picat lui mai bine.

Aron despre Arafat: „Dar asta este politica, o CURVĂ”

Iată ce spune Andrei Aron într-o postare: „Consider o jignire în primul rând la adresa cadrelor medicale din spitalele muscelene care au primit transferuri neanunțate, care au suportat abuzurile și care au suferit un an de zule fără să aibă acces la servicii medicale. Consider o jignire la adresa oamenilor care au murit din lipsa serviciilor medicale pentru că a trebuit ca spitalul Municipal Câmpulung și PNF să trateze doar covid. Dar asta este politica, o CURVĂ. Personal nu aș accepta așa ceva oricum pentru spitalele din Câmpulung , dar mi-e scârbă de idee în sine. Să luăm o medalie să dăm bine la votanți. În condițiile în care mulți știm cum stau lucrurile și ce porcăria naiba a fost și este. Dar politica este politică și în război, așa că nu ar trebui să mire” a scris pe pagina personală Andrei Aron, consilierul pe probleme de sănătate al primăriței de la Câmpulung.

  • Dincolo de această postare și de exprimarea nedemnă de un medic militar, consilier al unui edil există și alte aspecte de subliniat.
  • Ca și mână dreaptă a primarului USR Elena Lasconi, Aron ar trebui să nu uite nicio secundă că se află într-o coaliție de guvernare din care face parte (apolitic, ce-i drept) și Raed Arafat.
  • Îi reamintim consilierului doamnei Lasconi și că pe linie medicală, șeful este nimeni altul decât ministrul USR-ist, Vlad Voiculescu.
  • Criticându-l pe Arafat, indirect l-a criticat pe unul dintre șefii cei mari din USR ai șefei sale de la Câmpulung.
  • Mai amintim pe scurt, că avem informații pe care le vom dezvolta pe larg despre interesul edilului elena Lasconi sau mai bine zis lipsa de interes pentru spitalele câmpulungene. Tocmai în acest context, postarea domniei sale este cel puțin surprinzătoare.

Aron – director al Spitalului Câmpulung în starea de urgență

Andrei Aron a fost numit în aprilie 2020 director al Spitalului Câmpulung în perioada în care a fost declarată stare de urgență în România din cauza crizei provocate de COVID-19. Acesta a condus spitalul mai puțin de o lună, fiind demis de către ministrul Sănătății pe 30 aprilie 2020. După acest episod, Aron s-a restras în mediul privat, de unde a fost reactivat după alegerile locale din toamna anului trecut de către Elena Lasconi, care l-a numit consilier personal pe probleme de sănătate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata