Consilierul Răzvan Șerbănoiu: „De ani de zile „se fac eforturi”, toate sterile, să  putem apăra Pădurea Trivale de rechinii imobiliari. Până atunci unii se mișcă cu talent”

0

În timp ce administrația locală face toate eforturile posibile pentru a declara Pădurea Trivale arie protejată, unele persoane au găsit diverse metode de a scoate din Fondul Forestier suprafețe deloc neglijabile pe care le-au valorificat. Consilierul local Răzvan Șerbănoiu a reacționat după ce Obiectiv de Argeș a plublicat cazul afaceristului care a scos 1.800 mp din Fondul forestier și a vrut să construiască o pensiune.

Alesul local susține că de ani de zile se încearcă ca Pădurea Trivale să fie „apărată” de rechinii imobiliari, dar din cauza birocrației și a demersurilor greoaie declararea „plămânului verde” al Piteșiului arie protejată se face cu pași lenți, timp în care unii antreprenori „se mișcă cu talent” și fac afaceri cu terenurile din Pădurea Trivale.

„De ani de zile „se fac eforturi”, toate sterile, să declarăm Pădurea Trivale arie protejată să o putem apăra de „rechinii imobiliari”, nu mai vorbim de sute de hectare de pădure restituite unor oameni care n-au avut vreo legătura cu ea.

În 2020 s-a votat în CL Pitesti o HCL (n.r. – Hotărâre a Consiliului Local) prin care speram să realizăm acest deziderat, din păcate se tot întarzie, s-au trimis și niște înștiințări de către Primăria Pitești prin care și-au manifestat intenția de a transforma 50 de hectare în Pădure parc, lucru care a pus pe pauză demersul vizat. Speram să se rezolve și treaba asta și să vedem pădurea protejată. Până atunci unii se mișcă cu talent” este mesajul transmis de Șerbănoiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata