Consiliul Județean Argeș a finalizat proiectul privind “Creșterea eficienței energetice a Spitalului de Recuperare Brădet”.

Consiliul Județean Argeș a finalizat proiectul privind “Creșterea eficienței energetice a Spitalului de Recuperare Brădet”.
“Obiectivul nostru este să închidem toate cele 12 proiecte pe fonduri europene pe care Consiliul Județean le are și avem încredere că vom și reuși. La nivelul Consiliului Județean Argeș avem 30 de proiecte în implementare, pe diferite acte de finanțare. În cadrul proiectului “Creșterea eficienței energetice a Spitalului de Recuperare Brădet” s-au realizat lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire şi furnizare a apei calde de consum, iluminat şi ventilare, izolare termică la exterior a părţii opace a faţadelor, termoizolarea exterioară a pereţilor supraterani ai subsolului (soclu), termohidroizolarea terasei/planşeului sub pod şi izolarea termică a planşeului peste subsol și s-a construit o scară pe structură metalică pentru evacuare în caz de incendiu” – vicepreședinte C.J. Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU.
C.J. ARGEȘ a implementat proiectul „Creşterea eficienţei energetice a Spitalului de Recuperare Brădet” în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de Investiţii 3.1 Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor, Operatiunea B-Clădiri Publice, cod SMIS 114860.
Obiectivul general a constat in creșterea eficienţei energetice a Spitalului de
Recuperare Brădet în vederea sprijinirii tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon.
Obiectivul specific a avut în vedere reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră şi a consumurilor de energie în vederea creşterii eficienţei energetice a Spitalului de Recuperare Brădet.
Valoarea totală a contractului de finanțare a fost de 4.273.336,36 lei, din care 3.160.266,78 lei reprezintă valoarea totală nerambursabilă solicitată, iar 1.113.069,59 lei este contribuția beneficiarului.
Contractul de lucrări a fost încheiat cu Asocierea: S.C. Roloplast Tehnoconstruct
S.R.L.(Lider de Asociere) – S.C. Evolution Proserv S.R.L.(Asociat), in valoare de 2.936.583,45 lei la care se adaugă TVA în valoare de 557.950,86 lei, însumând un total de 3.494.534,31 lei.
Lucrările de execuție au fost demarate in data de 19.04.2021 și încheiate în 09.12.2021.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.