Consiliul Local Mioveni, ultima şedinţă ordinară din acest an! Află când!

0
Marți, 20 decembrie 2022, de la ora 17.00, la sediul Primăriei Mioveni va avea loc ultima şedinţă ordinară din acest an a Consiliului Local. La această şedinţă sunt prevăzute 20 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:
  • aprobarea stabilirii impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023;
  • aprobarea Strategiei de Transformare Digitală a Orașului Mioveni, pentru perioada 2022-2027;
  • aprobarea încheierii Protocolului de colaborare între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) și Unitatea Administrativ Teritorială – Orașul Mioveni, județul Argeș având ca obiect asigurarea colaborării interinstituționale, în vederea implementării proiectului „HUB DE SERVICII MMSS-SII MMSS”, cod MySmis 130963 în sensul digitizării documentelor din cadrul dosarelor beneficiarilor de servicii sociale activi la momentul semnării protocolului etc.
Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei
https://emioveni.ro/images/pdf/convocator/2022/proiectul_ordinii_o_20.12.2022.pdf, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata