Continuă CS Mioveni seria de meciuri fără înfrângeri? Dică: „Vor fi momente de joc când vom suferi!”

0

Nicolae Dică, antrenorul CS Mioveni, se așteaptă la un meci extrem de dificil cu U Craiova 1948, care se va disputa mâine începând cu orele 18:00 pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Tehnicianul a declarat înaintea partidei că elevii săi vor întâlni una dintre cele mai în formă echipe din actualul sezon competițional, motiv pentru care galben verzii trebuie să dea tot pe teren pentru a continua serie de meciuri fără înfrângere.

CITEȘTE ȘI: IȘFAN – CEL MAI SLAB JUCĂTOR DIN LOTUL CSU CRAIOVA! STATISTICI DEZASTRUOASE!

„Întâlnim o echipă foarte bună, poate cea mai în formă echipă în acest moment, o echipă foarte ofensivă cu jucători foarte buni în ultimii 30 metri. Mai ales cei patru din față plus Achim, mijlocașul central, care are o experiență foarte mare, care face cam tot jocul celor de la Craiova. Defensiv, sunt o echipă foarte agresivă care vin și fac un pressing avansat.

Va trebui ca noi să facem un joc defensiv foarte bun. Asta înseamnă să ne apărăm foarte bine, chiar dacă vor fi momente de joc când vom suferi pentru că cei de la Craiova au pus presiune pe toți adeversarii pe care i-a întâlnit și va trebui să facem un joc defensiv foarte bun, chiar în propria jumătate, în 30 de metri, să ne apărăm foarte bine și să încercăm să le punem probleme pe partea ofensivă cum am făcut și până acum” a spus Dică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata