Continuă epurarea la FC Argeș! Un alt fotbalist a reziliat contractul!

0

Continuă epurarea jucătorilor la FC Argeș după retrogradarea în Liga  a II-a, astăzi un alt jucător alegând să își rezilieze contractul cu gruparea din Trivale. Este vorba despre Andreias Calcan, care a apelat la clauza contractuală prin care poate pleca liber de contract dacă echipa ajunge în eșantionul secund. Acesta a acumulat 40 de meciuri în tricoul alb-violet și a marcat trei goluri în sezonul precedent.

„Clubul nostru și fotbalistul Andreias Calcan au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Mult succes în carieră!” transmite FC Argeș.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. FEMEIE ARSĂ ÎN INCENDIU! SMURD – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Vă reamintim faptul că la sfâșitul săptămânii trecute, nu mai puțin de 13 jucători au părăsit FC Argeș. „FC Argeș se desparte de mai mulți jucători din lot. Pe lângă Zorhan Bassong și David Meza Colli, despre care v-am informat deja, alți 11 jucători nu vor continua la Pitești. Este vorba de Antonio Jakolis, Wesley Jobello, Alin Dobrosavlevici, Mimito Rocha Biai, Marius Constantin, Kevin Koubemba, Boubacar Hanne, Geani Crețu, Andrei Tîrcoveanu și David Croitoru. Le mulțumim tuturor și le dorim mult succes!”, a informat conducerea, prin intermediul site-ului oficial.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata