Continuă epurarea la FC Argeș! Un alt fotbalist a reziliat contractul!

0

Martin Raynov s-a despărțit de FC Argeș după o serie de negocieri, iar cele două părți au ajuns la un numitor comun și au reziliat contractul pe cale amiabilă. Mijlocașul bulgar a fost folosit atât de vechiul staff tehnic, cât și de Marius Croitoru în aproape fiecare partidă ca titular și s-a fost autorul a două goluri în actualul sezon competițional.

„FC Argeș și fotbalistul Martin Raynov au ajuns la o înțelegere pe cale amiabilă pentru încetarea colaborării. Mijlocașul bulgar a îmbrăcat tricoul alb-violet în 46 de partide și a înscris 2 goluri, în toate competițiile.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! PITEȘTIUL VA AVEA UN STADION NOU DE 100 MILIOANE EURO! CÂND VA FI GATA?

Martin Raynov a declarat la momentul plecării următoarele: „Am petrecut o perioadă foarte frumoasă la FC Argeș, cu multe satisfacții pe plan profesional. Vreau să mulțumesc fanilor care au fost alături de noi. Mult succes echipei în campionat și multă baftă băieților!”. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în viitor. Kŭsmet!” au transmis reprezentanții FC Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata